Rólunk

Üdvözöljük a Hawaiionline.hu oldalán!
Az elmúlt években számos illusztris turisztikai hivatal, légitársaságés foglalási rendszer képviseletét láttuk el a turisztikai piacon.
Ezek között említendő a Hawaiian Airlines, Island Air Légitársaság. Tahiti és Hawaii szigetek Turisztikai Hivatalának hivatalos képviselete. Továbbá neves hajótársaságok is partnereink.

20 év idegenforgalomban eltöltött idő, több száz elégedett utas, jól sikerült csoportos utazás, emlékezetes esküvő, elégedett turisztikai hivatalok állnak mögöttünk.

Számunkra a legfontosabb Partnereink elégedettsége, hogy Utasaink nyaralásukról élményekkel gazdagon érkezzenek haza, és a hazatérést követően már azon gondolkozzanak, mikor utazzanak vissza legközelebb.

Több alkalommal volt szerencsém Amerikába utazni. Ezen belül Hawaii szigeteire is, ahol  a rengeteg látnivaló, természeti kincs, gyönyörű partok, program és szórakozási lehetőségek magával ragadtak. Ezután született a döntés, Hawaii Specialistává képezni magam. Mindent tudni akartam a szigetekről, a tudást pedig el is sajátítottam, rengeteg helyszíni tapasztalatot szerezve hozzá.

A sok éves munkám, tanulásom és utazásaim során kiváló kapcsolatokra tettem szert, melyet az Utazóim hasznára fordítok.

Garantálni tudom a legjobb árakat az Ügyfeleim igénye szerinti bármelyik Hawaii szállodai szobába.

  • Hosszabb idejű tartózkodás esetén lehetőség van apartman, ház vagy  luxusvilla foglalására is.
  • Hawaii utazás, túrák szervezése helyismerettel rendelkező, ott élő hawaii magyar idegenvezetővel Oahu szigetén és a Hawaii szigetén.
  • Hawaii nyaralás, esküvő, windszörfözés és  búvárkodás szervezése hawaii magyar idegenvezetővel.

Aloha! Szeretettel üdvözölöm a magyar utazókat!

Célom, hogy a Hawaii szigeteire látogatók, minél jobban felfedezhessék Hawaii csodáit és elégedetten térjenek haza, ne legyen hiányérzetük, hogy bármilyen élményből is kimaradtak volna.

A hawaii utazás árai alkalmazkodnak az érdeklődők egyéni szükségleteihez és a kívánságaihoz.

Kérjük, az időeltolódás miatt elsősorban e-mailen vegyék fel velünk a kapcsolatot, nézzék meg a weboldalunkon lévő Hawaii képeket, kérjenek tőlünk információt, mi elkészítjük és megküldjük az egyénre szabott ajánlatunkat és látogassanak el Hawaiira mielőbb.

hawaiispecialista

Hawaiionline.hu – Magyarország első és egyben a Hawaii’s Official Tourism  turisztikai szervezet egyetlen elismert szakértője és egyben képviselője.

E-mail: info@hawaiionline.hu

Tel: +36 1 797 00 37 ; Mobil: + 36 30 750 44 11

MKEH engedélyszám: U-001798

© 2019: Aloha HAWAII | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress