Kétmilliárd dolláros megaprojekt Hawaii-n

Atlantis Paradise, Bahamák

Több mint kétmilliárd dollárt fordítanak majd arra a megaprojektre, amelyet Hawaii egyik szigetén valósítanak meg, és a világ legdrágább üdülőkomplexumának létrehozását tartalmazza.

Az Atlantis Resorts az utolsó szakaszában jár azoknak a tárgyalásoknak, amelynek eredményeképpen a világ legdrágább üdülőkomplexumát építheti fel Ko Olinában, amely az Egyesült Államokhoz tartozó Hawaii egyik szigetén, Oahun található, Honolulutól 27 kilométerre – írja a Hawaii News Now. A lapnak az ügyhöz közelálló forrás elmondta, hogy a projekt több mint 2 milliárd dollárba (576 milliárd forint) fog kerülni.

Az Atlantis már több mint egy évtizede dolgozik a terven, de 2005-ben a projekt megakadt. Az üdülőt egy hat hektáros területen fogják felépíteni a Disney’s Aulani Resort mellett. A lap forrásai szerint a komplexum hasonló kényelmi szolgáltatásokkal bír majd, mint az Atlantis dubaji üdülője, a The Palm. Lesz benne akvárium, néhány szobája az akváriumra néz majd, lehet delfinekkel úszni és cápákat nézni is.

A komplexumban a hotel mellett, apartmanokat és megosztott használatra szóló üdülési jogokat is árulnak majd. Hogy mikor kezdődhet az építkezés, arról egyelőre nincs hír. (forrás: Hawaii News Now)

Atlantis Dubai

Atlantis Paradise, Bahamák

Atlantis Paradise, Bahamák

 


Comments are Closed

© 2019: Aloha HAWAII | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress