Hawaiiról

Aloha

Szeretettel üdvözöljük igényes világutazóknak készített honlapunkon.

A HawaiiOnline.hu azért tud eredeti és egyedülálló, minőségi utazási élményt nyújtani vendégeinek, mert jól ismerjük Hawaii-t és az Egyesült Államokat. Jól ismerjük a helyi szokásokat, az összes szállodát és szolgáltatást, amely oldalainkon vagy személyre szabott ajánlatainkban szerepel.  Kiváló kapcsolatot ápolunk Hawaii Turisztikai Hivatalával így minden rendezvényről, újdonságról, hírről elsőre tőlünk fog tudni tájékozódni.

Surfing_license_plate_cover_1

Hawaii világszerte ismert a napsütötte, fehér homokos strandjairól, tisztavizű óceánjáról, buja növényzetéről, kellemes trópusi éjszakáiról.
Legismertebb kincse mégis a híres vendégszeretet.

A 132 szigetből álló (12 lakott, 120 lakatlan, 8 fő sziget) 1.1 millió lakosú Csendes-óceáni szigetcsoport ma az Egyesült Államok ötvenedik tagállama. Trópusi természeti kincseit korszerű amerikai közlekedés, távközlés, higiénia és közbiztonság egészíti ki. Afféle “összkomfortos paradicsom”, melynek ezer arca Waikiki vidám, nemzetközi üvegpalotáitól az elhagyatott, kilométer hosszúságú fövenyes partszakaszokig terjed.
Fővárosa Honolulu, Oahu szigeten található.
Távolsága Budapesttől 14,293 km, az időeltolódás pedig télen 11, nyáron 12 óra.
Meglátogatásához (mint bármelyik másik amerikai tagállaméhoz) érvényes amerikai vízum szükséges.

Hawaii időjárása egész évben kellemes, 28 fok körül ingadozik: a hőmérsékleti eltolódás tél és nyár között csupán 5 fok. Hivatalos nyelve az angol, fizetőeszköze az amerikai dollár. A szigeteket meg lehet látogatni mesterien és felszínes módon egyaránt. Végig lehet rajtuk száguldani anélkül, hogy igazi arcukat egy pillanatra feltárnák az ember előtt. De fel lehet Hawaii-t fedezni egy helyi vezetővel is, aki megsúgja melyik strandon a legszebb a naplemente, melyik étterembe érdemes betérni ínyenc falatokért, melyik üzletben érdemes ajándékokat vásárolni, vagy éppen hol rendeznek látványos hullámlovas-versenyt Hawaii merész ifjai.

Hawaii a világ minden táján a legkedveltebb üdülőhelynek számít, terjedelmes nemzetközi látogatóserege a téli időszakban gyakran az utolsó szobáig kitölti az elérhető szállodai kapacitást.
Ezért (különösen téli) Hawaii utazását célszerű időben előkészíteni.

Diamond-Head

Egyéb hasznos  tudnivalók:
– a szállodaszobák átvétele délután 3 órakor, elhagyása az elutazás napján délig történik.  Legtöbb esetben 50%-os  napi szobadíj fizetése esetén a szoba este 7 óráig megtartható (late checkout)
– a szálloda igényelhet egy minimális (rendszerint $50) kauciót a szobák átvételekor az esetleges telefonhasználat ellenéért, amellyel távozáskor elszámolnak.
– törlési (lemondási) díjak változóak, szállodánként változhatnak. Ennek részleteit az egyénre szabott ajánlatban feltüntetjük.

A megrendelt szolgáltatás tényleges lefoglalása csak akkor történik meg, amikor a szolgáltatás díja bankszámlánkon jóváírása került. Az összeg beérkezése után kiállítjuk a számlát, melyet ebben az esetben is e-mailben küldünk el. Kérjük a befizetési bizonylatot a következő email címre küldje el: info@hawaiionline.hu

A honlapunkon megjelenítésre kerülő árakat, programokat és az azokra vonatkozó információkat folyamatosan bővítjük, frissítjük. A legjobb szándékaink ellenére is előfordulhatnak hibák, amelyekért felelősséget nem tudunk vállalni. Ezért kizárólag az írásban kiküldött visszaigazolásainkat tekintjük érvényes ajánlatnak.

Reméljük, hogy bőséges Hawaii tapasztalatunk minél maradandóbbá, kellemesebbé és szebbé teszi Hawaii-i utazását és nemcsak egy utazási tanácsadónak, de Hawaii szakértőnek/házigazdájának és útitársának is tekint majd bennünket.

hawaiian-flower-clip-art-201994

 

 

© 2019: Aloha HAWAII | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress