Hawaii esküvő

Hawaii romantikus, trópusi környezete messze földről vonzza a házasodó párokat; a szigetország Földünk első számú nászutas paradicsoma. Házasságot lehet kötni az óceánparton a szabad ég alatt, magánbirtokon, templomban vagy kis, kerti kápolnában.
Hawaii állam hivatalos házasságkötője pecsételi meg a fogadalmat, a Hawaiin kötött házasság Magyarországon teljes érvényű.
A hawaii házasságkötéshez csak útlevélre, repülőjegyre, na meg egy párra van szükség.

tropic

Minden esküvői ajánlatunk tartalmazza a következőket :

– az amerikai házassági engedély kiváltása a városházán,
– a házasságkötő hely bérlete,
– esküvői szertartás,
– az esküvővel kapcsolatos magyar nyelvű közreműködés és tanácsadás,
– az összes esküvővel kapcsolatos transzfer magyar sofőrrel
– a házasságkötő által kiállított hivatalos “Married in Hawaii” oklevél.

keepsake_certificate_72dpi

 

Ízelítők esküvői csomagokból:

Az Aloha esküvő egy óceánparti parkban zajlik Waikiki szomszédságában, és magában foglalja a fenti szolgáltatásokat.

 

image-40

 

A Hibiszkusz esküvő a fenti szolgáltatások mellett menyasszonyi és vőlegényi koszorút, egy üveg pezsgőt, emlékpoharakat, és CD-ről játszott hawaii zenét is tartalmaz.

 

image-51

 

A Plumeria esküvő egy meghitt kápolnában történik, orgonista és kántor részvételével. A Hibiszkus esküvő összes szolgáltatását megában foglalja.

 

hawaiiesk hawaiiesk1

 

Az Orchidea esküvő a legelegánsabb óceán parti magánbirtokon folyik. A Hibiszkusz esküvő összes szolgáltatását magában foglalja és egy emeletes esküvői tortát.

 

hawaiiesk4

 

A Hawaii királyi esküvő egy magán luxus yachton tartott házasságkötés. Az Orchidea esküvő összes szolgáltatását tartalmazza, fotóssal vagy videóssal kiegészítve.

 

hawaiiesk3

Szükséges dokumentumok:

 •  Érvényes útlevelek másolata, új típusú bordó útlevél és beutazás engedély (ESTA), ennek hiányában érvényes amerikai vízum
 •  Születési anyakönyvi kivonat másolata
 •  Házassági engedély
 •  Kitöltött házassági formanyomtatvány

 

Amennyiben valamelyik fél érintett, szükséges lehet még:

 • özvegyek esetén elhunyt házastárs halotti anyakönyvi kivonata,
 • névváltoztatás esetén a névváltoztatást igazoló hivatlos okirat hivatalos fordítása
 • elváltak esetén a válást igazoló hivatalos okirat,

Fenti szükséges iratokat le kell fordíttatni hivatalos fordító irodában majd hitelesíttetni kell.

image-49

 

Szükséges hivatali eljárások és szabályok:

 

 • Hawaii államban a pároknak személyesen is meg kell jelenniük a szükséges papírokkal a jegyző előtt és a jegyzővel együtt személyesen kell kitölteniük a már előzetesen is megküldött házasságkötés engedélyezésére irányuló kérelmet (Marriage License). Ez a jegyző aláírása után azonnal életbe lép és még 30 napig érvényes. Ennek díjja kb.65 USD, melyet a helyszínen a jegyzőnek kell megfizetni. Ajánljuk minden kedves Ifjú Párnak, hogy legalább két – három nappal a szertartás előtt érkezzenek a szigetre, hogy ezeket a szükséges formalitásokat el tudják intézni.
 • A ceremónia kb. 2 óra hosszáig tart.
 • Hawaii-on gyakorlatilag a hét minden napján lehet házasságot kötni. Javasoljuk hétköznap reggel 07:00 és 09:00 óra közötti időszakot vagy a délután 16:00 és 18:00 óra közötti időszakot. Ilyenkor gyakorlatilag a tengerpart teljesen üres és ilyenkor lehet a legszebb képeket is készíteni.
 • A szertartás után az anyakönyvvezető kitölti a szükséges papírokat és kiállítja a házassági anyakönyvi kivonatot. Ezt a házassági anyakönyvi kivonatot ő elküldi Hawaii Állam Egészség- és Családügyi Minisztériumába, ahol hitelesítik (Apostille) és kb. 2-4 hónapon belül elküldik az Ifjú Párnak. Ez a dokumentum Magyarországon honosítható. Amennyiben hamarabb szükségük van a házassági anyakönyvi kivonatra, felár ellenében lehet hiteles másolatot kérni. A házasságkötésről az ifjú párnak “emléklapot”is adnak.
 • a szertartás nyelve: angol.
 • a szertartás előtt minimum 3 éjszakát el kell tölteni a szálláshelyen, hogy legyen elég idő az esküvőhöz szükséges ügyintézésre.

Couple walk along beach

Választható esküvői helyszínek:

OAHU

OAHU szigetén természetes környezetben:

 

– A sziget déli részén Magic Island Beach Park, Ala Moana Beach Park: homokos, mesterséges lagúna, védve a Csendes-óceántól. Kb. 10 percre nyugatra a főbb Waikiki szállodáktól.

– A sziget déli partjainál: Waialae Beach Park. Csak 18 percre a főbb Waikiki szállodáktól. Pihenőszoba igényelhető.

– A sziget keleti partjainál: Waimanalo Bay Beach Park:  A Waialae Beach mentén található, pálmafákkal övezett hosszan elnyúló homokos part. Pihenő szoba igényelhető.

MAUI

MAUI szigetén:

– Maui déli része: Maluaka Beach – Homokos strand szakasz a Maui Prince Hotel mellett, 5 percre az Outrigger Wailea Resorttól. A legideálisabb reggel vagy kső délután, amikor kevésbé forgalmas a strand.

– Maui déli része: Makena Beach Cove – Kis homokos öböl a Makena út végénél. Pihenő szoba nincsen, limitált parkolási lehetőség.

© 2019: Aloha HAWAII | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress