Hajóutak

A Pride of America az NCL-flotta egyetlen olyan hajója, amely az Amerikai Egyesült Államok lobogója alatt hajózik.

ncl_logo

Akciós Hawaii szigeteki egy hetes hajóút

 

A Holland America Line ötcsillagos, prémium-kategóriás hajótársaság már több mint 137 éve áll a hajózni vágyók rendelkezésére. Sok éves tapasztalatával egzotikus helyekre szállítja el utasait bejárva a világ minden táját.logo

A hajó társaság által kínált hajóutakat akár nálunk is befogalhatja. Minden további gondot leveszünk a válláról: mint ESTA beutazási engedély ügyintézése, repülőjegy foglalása, transzferek, elő és utó szállások a legkedvezőbb áron, online regisztráció, hajójegyek nyomtatása, bőröndcímkék nyomtatása. Kirándulások előfoglalása. Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni és készülni a nagy utazásra.

33 napos hajóút: HAWAII, TAHITI & MARQUESAS  szigetein

Háborítatlan pihenés, elegancia

Élő virág a szalonokban és az étteremben, tikfa-napozószékek a nyitott fedélzeten, eredeti műalkotások a galérián, minden nap friss gyümölcskosár, délutáni tea, festményaukciók, színvonalas szórakoztató műsorok és programok, magas színvonalú, diszkrét kiszolgálás.

Jóllehet számos programból csemegézhetnek a vendégek, a Holland America Line hajóin nem dübörög a diszkó, nincsenek villózó fények, nincs nyüzsgés. Itt visszafogottabb, kevésbé “zajos” az élet, s ebből adódóan főként (de nem csak!) a 40 év feletti korosztály látogatja a társaság hajóútjait.  Szinglik és egyedülállóak is előszeretettel választják a Holland America-utakat, ami nem véletlen: kifejezetten számukra kitalált programokon (közös ebédek, koktélpartik stb.) szórakozhatnak.

Jelszó a tágasság

A társaság luxushajóinak befogadóképessége átlagosan 1200 – 1900 fő, s figyelembe véve a hajók méretét, ez levegős, tágas teret jelent mind a közösségi helyiségekben, mind a vendégkabinokban, mely utóbbiak átlagosan 25%-kal tágasabbak, mint más hajótársaságokéi.

Útvonalak

A Holland America Line hajói keresztül-kasul bejárják a Földet, ott vannak minden kontinensen és tengeren, és glóbuszunk több mint 320 pontján kötnek ki. A 7 éjszakás útvonalak mellett bő a választék 12 – 14 éjszakás, illetve egészen hosszú hajóutakból is!

Ínyencek, figyelem!

Első osztályú konyha várja az ízek szerelmeseit, akik a társaság valamennyi hajóján működő demonstrációs konyha bemutatóit és szakácskurzusait, valamint a szinte naponta megrendezett koktél- és borkóstoló programokat is élvezhetik. Az étkezési struktúra itt is sok választást, a hagyományosabb formák mellett szabadabb alternatívákat is megenged.

Stílusos élvezetek

Táncórák, fitnesz- és sportprogramok, wellness, mozi, színház és show-műsorok gazdag választéka stílusosan lezser, zavartalan és “patinás” kényelemmel párosulva.

Ajánlatért kérjük írjon: info@hawaiionline.hu

 

© 2019: Aloha HAWAII | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress